Parkovani Viden ParkTiger
Ahoj,
znate nebo mate nekdo zkusenosti s timto parkingem?
od 6-14.3. potrebujeme zaparkovat ve Vidni na letisti a toto vychazi velmi dobre cca 30€ po 20% sleve.
udajne za 1,5€ vlakem na letiste.
Dekuji
myslím, že nic levnějšího neseženeš... ten vlak stojí myslím 1,80 a jezdí během dne co 20 minut, poslední jede z letiště těsně po půlnoci, ale i když máš přílet po tomto čase, tak za 15 euro tě sveze taxi (uber)... automat na lístky je v podchodu u vlaku a dá se platit kartou.. nebo to jde i přes net (odkaz je na stránkách parkoviště).. u parkoviště není žádná obsluha ani brána - jsou všude kamery a nejspíš vyhodnocují SPZ... takže na místě to parkování nekoupíš.. z parkoviště na vlak to je tak 5 minut..je to značené..jen když budeš na letišti kupovat lístek zpět, tak musíš zadat stanici bahnhof schwechat - dával jsem to naopak a automat to nebral...
od 6-14.3. potrebujeme zaparkovat ve Vidni na letisti a toto vychazi velmi dobre cca 30€ po 20% sleve.
Prosímtě ty máš nějaký ticket nebo slevový kupon na těch 20% ? Tohle parkovište totiž budu používat 17 dní a tam už by byla úspora značná. Děkuji za odpověď a klidně můžeš do soukromé zprávy.
Díky
Zdravím, nevíte zda pokud objednám parkoviště s určitou SPZ a nakonec pojedu jiným autem, jestli je možno v průběhu rezervace změnit SPZ auta nebo je nutné zrušení rezervace a opět vytvoření nové? Abych potom neměl problém. Ještě dotaz po objednání dostanu určité parkovací místo nebo se parkuje kdekoliv? Děkuji
Zmena tezervace je mozna, napisete jim. Zadne misto rezervovane nedostanete, je to jen udusana hlina za plotem s kamerama, stoupnete si, kde bude misto.
Dekuji a je teoreticky možné, že prijedete a žádné místo nebude volné? Nevím jak je to tam velké.Letíme v červnu. Chceme zkusit toto parkoviště. Dosud jsme využili pouze parkoviště Mazur, kde to parkoviště je obrovské.
není to tak velké jako Mazur, ale pár aut se tam vejde..:) a vzhledem k tomu, že tam není žádná obsluha a jen kamery, tak předpokládám, že místa mají spočítané a jejich systém více parkovacích míst neprodá...jen si dej pozor až budeš kupovat lístky na vlak zpátky z letiště, tak že v tom automatu musíš zadat Bahnhof Schwechat a ne naopak.. poprvé jsem s tím dost maturoval..:)
Listky nazpatek si muze koupit ve stanku primo u vchodu na nastupiste....je to male parkoviste, kdyz jsme tam prijeli, byla volna jen 2 mista, predpokladam, ze pokud maji plno, nemuzes online nic rezervovat. Tak to funguje snad u vsech parkovist...
Děkuji všem za odpovědi. Snad s místem nebude problém a mají to zmáknuté ( pokud nikdo nebude stat přes dvě místa :-).Už jsem se díval a dají se listky na vlak koupit dopředu i přes internet ( tam i zpět ). Rezervaci parkování určitě koupím dopředu.
Parkování do 30.5. -20% - kód "SpringTracker20"
Parkování od 15.09. do 31.12 - 20% - kód "HerbstTracker20"
Na jún nič? :) Práve som to pozeral a som trošku nerozhodný. Odlet máme 5:55 ráno a treba ísť na checkin. Tak neviem či lepšie za 30 euro tiger plus prvý sbahn s príchodom na letisko o 4:42 alebo XYZ za 55 euro s tým že nemusím mať až takú časovú rezervu.
Jestli nechceš mít nervy tak prostě buď mazur který je zavřený ale dostaneš se přes ně na paradni cenu na C přímo na letišti nebo parktiger..sleva 10 % pořád platí..a vlakem za 1.80 na letiště 10 minut..parkoval jsem už asi 10x a vždy ok.. jinak když jsem jel v pondělí kolem té plynové stanice nebo co to je u 1 zastávky od letiště, tak mi připadalo že tam nikdo neparkuje..tak nevím jestli to tam nezakazali...
Nemá někdo zkušenost s tímto parkováním u letiště ve Vídní? https://www.orange-parking.at/
Hele nedávno jsem tam projížděl od letiště a něco stavěli a tak jsem to nechal o pár metrů dál na parkingu, k zastávce vlaku je to pak 3-4 minuty chůze navíc. U dalšího kruháku :))) doporučuji :)
Daniel napsal(a):Jestli nechceš mít nervy tak prostě buď mazur který je zavřený ale dostaneš se přes ně na paradni cenu na C přímo na letišti nebo parktiger..sleva 10 % pořád platí..a vlakem za 1.80 na letiště 10 minut..parkoval jsem už asi 10x a vždy ok.. jinak když jsem jel v pondělí kolem té plynové stanice nebo co to je u 1 zastávky od letiště, tak mi připadalo že tam nikdo neparkuje..tak nevím jestli to tam nezakazali...
myšleno tady 48.121275003097004, 16.599475077978703 ? Nechat to přímo na nádraží je na 14 dní moc troufalé a naivní?
Vždy jsem měl zajištěný odvoz, ale teď jedem 2 rodiny, takže není moc možnost.